ruime villa – Zeist

Aan de rand van Zeist is deze luxe villa gebouwd. Voor het exterieur werd gebruik gemaakt van een combinatie van gestucte wanden, houten shutters en gemetselde details. Voor het metselwerk werden extra lange stenen gebruikt. Binnen komt de combinatie van hout en stucwerk weer terug waarbij een leistenen vloer werd toegepast. Op het dak zijn…

studie aanbouw – Zeist

Voor een grote jaren 30 villa in Zeist heeft Zeerover architecten een moderne aanbouw in ontwerp. In het ontwerp is de bestaande garage verwijderd en vervangen door een houten volume. De bestaande metselwerk aanbouw achter het huis waar de keuken in is opgenomen is meegenomen in de houten bekleding. Aan de voorzijde van de uitbouw…

paviljoen Boswerf Zeist

Zeerover architecten heeft voor bezoekerscentrum ‘de Boswerf’ in Zeist een Klimaatpaviljoen ontworpen. In dit paviljoen is plaats voor de presentatie van groene daken, waterdoorlatende bestrating en wateropslag. Op verschillende manieren worden er verschillende groene daken getoond. Het paviljoen is zo geplaatst dat het opgaat in de bestaande omgeving, het kromme dak sluit aan bij de…

vakantiehuis – Burgh-Haamstede

In de duinen van Burgh-Haamstede is dit vakantiehuis met drie slaapkamers en een garage gebouwd. Deze ruimten zijn opgenomen in gesloten volumes die zijn opgetrokken uit een lichte metselsteen. Deze volumes worden met elkaar gekoppeld door een dak schijf. Onder dit dak zijn de zitkamer, eetkamer en keuken gesitueerd. De gevels hier zijn volledig verglaasd…

verbouwing keuken – Bussum

verbouwing keuken – Bussum In een bescheiden, vrij gesloten keuken in een jaren 30 huis in het Gooi heeft Zeerover architecten een nieuwe keuken ontworpen. De keuken is gebouwd door Von Essen Design. Zeerover architecten heeft voorgesteld de entree van de keuken vanuit de eetkamer te vergroten waardoor het contact met de eettafel vergroot is.…

verbouwing boerderij – Leusden

verbouwing boerderij – Leusden Op een Utrechts landgoed is deze monumentale boerderij verbouwd van boerderij tot woonboerderij. De entree van de woonboerderij is gelegen tussen het officiële voorhuis en het achterhuis, de stal. Deze entree is vormgegeven als een binnenstraat, de vloer is voorzien van dezelfde klinkers als buiten liggen. Deze ruimte wordt gebruikt voor…